PROMOSI PLAN BARU : Unifi Mobile Bagi SImkad Percuma ( 20G LTE Data , 10 min calls , 10 SMS )


PROMOSI PLAN BARU : Unifi Mobile Bagi Simkad Percuma ( 20G LTE Data , 10 min calls , 10 SMS ) | Salam. Semalam uzu sempat ke pelancaran plan baru UnifiTv. Apa yang menariknya kali ini iailah , sekarang Unifi ada buat plan baru iaitu Unifi Mobile. So sekarang maksudnya, Unifi dah ada simkad sendiri ! Apa yang menarik perhatian uzu ialah , simkad unifi ni uzu boleh dpaat free thenn dalam simkad tu ada percuma 20G Lte Data , 10 min calls dan 10 sms ! Lagi best tu simkad takdee expired date ! Tak perlu risau lagi simkad expired. Hehe .

Menariknya Mobile Unifi

- Sorang boleh ambik 5 simkad.
- Disediakan beberapa plan. Boleh pilih mana-mana plan
- Simkad takde expired date dan takde data wastage 
- Simkad free ( Harga asal RM10 ) limited period untuk promo ( 31 mac 2018 )
- Boleh kekalkan no asal untuk bertukar ke plan ini .
- Bilaa beli data , takde expired date. 


Cara-Cara Dapatkan Simkad Mobile Unifi Percuma

- Kena install apps Mobile Unifi di handphone memasing
- Masuk apps. Tekan I Want To Get a Sim .
- Masukkan details dia mintak.
- Masukkan no fon, code verification, email, alamat , berapa banyak nak simkad, dan ambik simkad.
- Pilih nak pick up sendiri ke atau delivery. Kalau pick up sendiri , hari ni register, so hari ni kena ambik. Tak boleh wakil yang ambil. Kalau nak delivery, kena cas RM10.60 . No COD. Semua bayar guna kad kredit atau bayar online.

So uzu pun pun esok esok nak daftar ambik simkad baru sebab takde masa nak pick up kat TM berdekatan . Hihi. Bagi yang berminat, boleh baca info kat bawah ni.. Salam :)

Untuk Matlumat Lanjut 

26 comments