CONTEST EMAS PUTIH X PH : CONTEST COPY PASTE RM50 X 44 PEMENANG !

  

CONTEST EMAS PUTIH X PH : CONTEST COPY PASTE RM50 X 44 PEMENANG ! | Salam. Alhamdulillah contest uzu x PH bulan lalu berjalan lancar.. Hihi kali ni uzu nak buat contest yang senang je.. Contest copy paste je syarat dia ! Tak perlu buat pape ! Haaa kali sponser penuh adalah... still Prof Hariz ! Last month pun Prof Hariz juga yang sponser.. Bulan ni pun sama ! Thank you atas kepercayaan ini :)

So untuk contest kali ni syarat senang gila just copy paste then, hadiah cash pun banyak bulan ni.. Thank you kepada pihak sponser, Prof Hariz :) Jom join contest kat bawah ! Good luck :)

Hadiah Contest :
RM 50 Cash x  Random 44 Pemenang 


Tempoh Contest
Start : 16 December 2017
End : 16 Januari 2018


Syarat :
1. Buat satu artikel bertajuk : 
 " Belajar Forex Dengan Trading Coach International di Masters Summit 1.0  "

2. Copy code html ini dan paste di ruangan html post and publish!

                                                 

3. Semua peserta contest WAJIB isi details kat bawah :





We respect your email privacy

103 comments