Jom Buat SHELLOUT Sendiri Di Rumah ! Bajet RM150 Untuk 10 Orang Makan :)

Jom Buat SHELLOUT Sendiri Di Rumah ! Bajet RM150 Untuk 10 Orang Makan :) | Salam..Hari uzu dan hakak hakak nilepak kat rumah hakak loyer ni sebab nak makan shellout..Shellout homemad la kekdahnya.. Yang ni bukan uzu yang masak, tapi kak dlaila yang masak.. Senang pulak buat shellout homemade ni..
ya auloh sedapnya tengok
menggoda tak?
tetiba terliur tengok
sos dia ni uzu suka. Kak dlaila buat sos blackpaper.
Resepinya takde. Hihihi.. Korang google lah rasanyada a banyak resepi kat google ye :) Bajet kami RM150 je bawah untuk buat semua ni. Banyak dapat. Boleh makan lebih dari 10 orang :) Try lah !! Hihihi ok lah kalau uzu dapat resepi buat shellout seafood ni, uzu edit kat sini ye:) salam.

13 comments