Mekaray Tripple-M & Meka Viniga : Produk Talbinah Berkhasiat, Kekal Cergas, Kurus & Sihat !

Mekaray Tripple-M & Meka Viniga : Produk Talbinah Berkhasiat, Kekal Cergas, Kurus & Sihat ! | Salam.. Alhamdulillah diberi peluang untuk menghadiri taklimat ringkas mengenai produk-produk dibawah syarikat MEKARAY VENTURES SDN BHD yang mana telah ditubuhkan pada  26hb September 2015. Haa nak tau apa maksud sebenar Mekaray? Uzu pun tertanya-tanya, kenapa Mekaray? Sebabbb bagi uzu nama tu pelikkkk tapiii rupanya ada makna disebalik nama tu.


Nama syarikat ”MEKARAY” membawa maksud “MEKA – MEKAH” dan “RAY – SINARAN’ = SINARAN MEKAH YANG BERCAHAYA . So maksudnya disini, nama tu bukan pelik tapi indah dan penuh makna. Alhamdulillah.

Syarikat Mekaray ni sekarang ada dua produk yang sangat hott dipasaran ni. Produk tu ialah Mekaray Tripple M dan Meka Viniga . Ok uzu explain satu persatu tentang produk ni..

Mekaray Tripple-M 
Kebaikan Mekaray Tripple-M
  • Merawat Fizikal
  • Anti Aging
  • Anti Oksida
  • Anti Radang
  • Merawat Spiritual 
  • Menghilangkan Stress
  • Menegangkan
Bahan utama tripple-M ni ialah Madu, Bali dan Yogurt. Bahan tambahannya pula ada Susu Tepung, Oat, Gam Arab dan Malt.

So untuk tripple-M ni lebih kepada selesaikan masalah dalaman dan luaran. Contohnya macam nak halang pertumbuhan canser, mengawal paras kolestrol, merawat gusi, mencegah penyakit jantung, menyerap kolestrol, bagus untuk wanita bersalin, menguatkan tulang, mencegah jangkitan vagina, membantu mengurangkan berat badan, menyejukkan badan, melawaskan kencing, meningkatkan kesihatan buah pinggang, merendah kolestrol dan banyak lagi..

Mekaray Slimmie Viniga 
Produk ni pula leih kenapa yang nak kurus. Sape yang ada badan gemok macam uzu, haruslah try produk ni. Bahan-bahan yang ada dalam Slimmie Viniga ni ialah Madu, Cuka Kurma, Perisa Oren, Minyak Zaitun, Garam Bukit, Delima, Minyak Kelapa Dara, Habbatusauda dan Lemon. Uzu dah try minum hari tu, rasa dia sedappp ! Rasa oren tapi manis sikit. Hehe.

Kebaikan Mekaray Slimmie Viniga
Produk ni untuk kurus, ianya sebagai penganti makanan ataupun bertindak sebagai menahan nafsu makan. Gituu. Hehe. BUkan tu je, ia juga untuk meningkatkan stamina, dan tenaga, mengandungi antioksigen, melancarankan peredaran darah, lancarkan sistem percernaan, meningkat semangat seksual batin, untuk mencantikkan kulit, menguatkan gigi, merawat masalah haid, membersihkan hempedu, vitamin c yang tinggi pembentukan struktur tulang, dan banyak lagi.

Sachet Slimmie Viniga ni uzu sukaa sebab dalam sachet tu ada air just kita koyakkan sachet dan minum! Taglinenya, minum minum dah kurus. Gitu hehehehehe.. Paling senang lah tu sekarang sbb tak perlu nak bancuh. Senang dibawa kemana-mana. Waktu driving pun boleh sedut-sedut minum sesambil jammed. Haha. Memang senang lah wei.

Minum 1 atau 2 kali sehari. Sebelum makan yakni perut kosong dan waktu sebelum tidur. Produk ni memang cepat turun. Ada yang turun 3kg dalam masa 4 hari je. See? Haaa .. korang bila lagi? Haha.
Di dalam taklimat khamis lalu, sempatlah kiterang melakukan sedikit aktiviti cara nak kurus just hanya buat di rumah. Tak perlu gym bagai. Haaaa. Siap kiterang joget-joget lagi. Hehe. Best! 
Lastly, kesimpulanya adalah, daripada korang beli makanan/minuman tambahan yang entah pape kat luar sana tu, better korang beli yang berasaskan makanan-makanan sunah yang mana dah dibuktikan berkesan tanpa ada effect sampingan di masa akan datang. Yang penting Halal. Haa so kepada yang berminat nak dapatkan Mekaray Tripple-M atau Meka Viniga ni, boleh tengok info kat bawah ye. Salam :)
 Harga : RM198 sekotak

Photo by :
@cvsproduction @feeqsays 
#WDmypassportwireless #WDmalaysia #WesternDigital

3 comments