Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih | Salam. Ok terima kasih yang telah sponser GA uzu ni. Rasanya ada lebih 20 orang yang PM tapi hanya 10 orang je uzu terima. Uzu nak limitkan RM500 je . Uhukk. Sebab nak buat yang simple-simple je. Nanti nak buat GA yang besar-besaran , waktu tu takde limit kuota sponser. Haha ok berangan dulu. OK wei jommm join GA uzu yang simple kebabom ni. Simple-simple je ok. Semua dah tersedia seperti biasa. Good luck !

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Tarikh Mula : 29 October 2015
Tarikh Tamat : 12 November 2015

Syarat-syarat :
1. Tulis entry yang bertajuk Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih

2. Follow Blog : 

3. Follow Ig :

4. Like Page :



5 Copypaste code di bawah dan paste kan diruangan html .


6. Dah siap? Jangan lupa tinggalkan entry link blog korang di ruangan komen. Terima kasih semua./ Salam :)


186 comments