Kad Raya Emas Putih 2015 . Siapa nak ?

Kad Raya Emas Putih 2015 . Siapa nak ? | Salam. Rasanya ni tahun ketiga uzu buat kad raya untuk blogger-blogger serta pembaca blog yang disayangi. Actually tahun ni uzu busy sikit dan hampir tak nak buat.. Tapi last minit uzu buat juga.. Nasib baik tempahan kad raya last batch tau. Sempat juga..


Design kad raya uzu ni oleh kawan baik uzu dalam dunia blogging, sapa tak kenal ngan Azhafizah.com .. Dia ni bab design uzu sangat suka sebab kreatif dan citarasa dia memenuhi apa yang uzu nak. Macam kat atas ni lah.. Sekalii design je terus approved ! Dan bab print kar raya pulak, uzu print kat Shida.. Haaa adil.. Dua2 sahabat baik uzu masa memula uzu berblog dulu.. 

ok siapa nak kad raya uzu yang comel ni, korang komen alamat korang kat ruangan komen kat bawah eh. Tahun ni uzu print 150 pcs je.SIkit sangat berbanding tahun-tahun sebelumnya.. Sobs..  So siapa cepat dia dapat lah. Hehe..  Cepat2 bagi alamat ok ? Salam.

102 comments