Tiket Flight Murah Serendah Rm35 Ke Lombok !

Tiket Flight Murah Serendah Rm35 Ke Lombok ! | Salam.. Huh asal je ajak kengkawan ke Lombok, mesti ada yang akan tanya.. Lombok ada ape je? Tak pun... Lombok tu bukan tempat orang kahwin lari ke? Tak pun... Best ke Lombok? 

Uzu pun tak tau nak explain camne tapi uzu suh google je.. Sebab actually Kak Ty dah ajak uzu lama dah.. Dia kata tempat tu cantik.. Hari tu ada tiket murah ke Lombok, RM99 je tapi tak sempat nak book.. Nasib baik sekarang ni Air Asia tengah buat promotion FREE SEAT ! Haaaa our destination kali ni ke Lombok..! RM35 je 1 way...Tempat yang murah-murah je.. Travel taraf student lah katakan.. kahkahkah!
Ok dah confirm beli tiket ke Lombok bersama my best traveller mate, Kak Ty.. kah! Memandangkan kak ty still bujang dan dia memang suka travel, sama macam uzu...So sesuai lah we ols ni pergi bersama... Wahhhh...kami memang gila sangat nak g Lombok ni..! Tau takkk... kami tengah sengih-sengih ni sampai makan pun rasa kenyang.. Happy punya pasal! Hahaha. k bye

8 comments