Door Gift Yassin Sesuai Untuk Apa-Apa Majlis

Door Gift Yassin Sesuai Untuk Apa-Apa Majlis | As-Salam. Alhamdulillah terima kasih Allah sebab permudahkan uzu untuk mencari yassin untuk door gift ni. Nak tau tak uzu nak buat apa yassin ni?

Yassin ni untuk buat door gift kahwin. Majlis kahwin bulan depan, february 2015. So, korang dijemput datang ke majlis kahwin rakan blogger kita Qaseh Dalia merangkap geng #kelabbloggerbenashaari . Hehehe. Elehhhhh mesi ingat uzu nak kahwin kan? Sobs sobs sobs tak sampai seru jodoh lagi :D *doakanterbaikye*

Uzu tempah untuk sponser cik hakak dalam KBBA ni, Qaseh nak kahwin tak lama lagi.. So, daripada shopping menghabiskan duit, baik kita shopping yassin ni,  beramal ibadah untuk orang. Pahala berterusan dengan yassin ni. Kan kan kan? Betul tak betul tak?

Harga yassin ni RM 0.75 je. Uzu order dalam 200keping. Dalam masa 3 hari je dah sampai. ALhamdulillah. Bila tengok, ya allah lawanya design dia. Boleh pilih design tau. So warna diatas adalah mengikut tema kahwin Qaseh. Fuhhhh lega dengan kualiti yassin ni. Lagi pun , dengan saiz macam ni, senang nak bawa ke mana-mana . Kat mana uzu order? Uzu order kat ig @yassin_murah.


14 comments