Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari di Agrofarmstay Melaka #day1

As-Salam

Family Day Kelab Blogger Ben Ashaari #day1 | Yeahh ni lah yang paling uzu tertunggu-tunggu sebab ni kan aktiviti yang berkumpulan dan melibatkan keluarga kelab blogger ben ashaari.






Semalam kami ada ice breaking, sesi kenal mengenal, sesi mengenal lebih lanjut mengenai Agrofarmstay Melaka yang mana tempat ni sangat menarik. Macam-macam ada. 

Pada lewat malam pula , kami ada meeting kelab yang mana membincangkan perkara-perkara tertentu untuk penambahbaikan kelab sendiri. Wow terbaikk beb ! 

Apa pun, uzu sangat have fun kat sini. Boleh tenangkan fikiran, beriadah bersama rakan-rakan blogger yang lain. Hehe ok waiting for next entry. Salam.


17 comments