Kerana TualaWanita – Pelajar Mengandung 20 Ekor Anak Tikus


Peringatan yang teramat penting untuk kaum hawa semua…cerita ini dishare oleh seorang sahabat di Fb….
Semoga kita semua mengambil iktibar dari cerita ini…

Kesahihan cerita tak dapat di pastikan namun mungkin boleh di jadikan iktibar dan panduan kepada kita kaum hawa ni…..

Cerita ni sebenarnya dalam bahasa Cina so di translate cerita nie dalam bahasa melayu….Hati-hati bila pakai Tuala wanita..check dulu expired date…Kualiti…dan paling penting kebersihannya…takut2 ada pulak telur binatang dekat atas tuala wanita tu…

Seorang pelajar cina berusia 17 tahun tak taula dr negara mana telah mengalami muntah2 mcm orang mengandung tu la kan ….

Beliau seorang kanak2 miskin dan bapanya pula seorang penjual tuala wanita…disebabkan banyak tuala wanita yang expired,si bapa telah mengagihkan tuala wanita itu untuk dipakai oleh anak dan isterinya..

Almaklumlah kehidupanya yg miskin dan kalau buang tu rasanya satu pembaziran kot pada keluarga mangsa tadi…so anak2 dgn bini dia pon pakaila tuala wanita tu…..
 
lepas maybe beberapa bulan si anak mengalami muntah,loya tekak mcm orang2 mengandung tu…
 
Dengan segera si bapa membawa anak ke hospital untuk diperiksa ape penyakit anaknya..dan doktor memberi jawapan yang mengejutkan bahawa si anak telah mengandung….
 
maka hairanlah si anak..
 
Dia menafikan bahawa dia mengandung kerana dia tidak mempunyai teman lelaki,masih bersekolah dan tidak pernah melakukan hubungan seks..
 
Scan punya scan doktor memberitahu bahawa terdapat 20 ekor anak tikus yang dikandungkan oleh pelajar terbabit…

MUNGKIN KETIKA PERIOD TELUR2 TIKUS TELAH DISENYAWAKAN KOT DAN MASUK KE DALAM OVARI PELAJAR TERSEBUT..MUNGKINNN…..

Doktor terpaksa membuat pembedahan ke atas pelajar tersebut kerana didapati anak2 tikus terbabit telah tumbuh gigi dan dikhuatiri akan memakan kesemua organ dalaman pelajar tersebut….

kesemua doktor sahaja yang berani melakukan pembedahan itu….pelajar terbabit kini disahkan tidak boleh mengandung lg kerana mereka telah mencuci keseluruhan dalaman pelajar tersebut kerana dikhutiri dijangkiti virus tikus yg kotor itu…

P/S : Walau tidak sahih sekalipun….kaum hawa perlu berhati2 dalam soal ini…dan paling penting jagalah kebersihan….

26 comments