Punca Sebenar Kes Buli Ketua Kelas Di SMK Tun Hussien OnnPunca sebenar kes buli ketua kelas di SMK Tun Hussein Onn. Menurut laporan, kes tersebut berlaku kerana mangsa yang merupakan ketua kelas membuat laporan kepada cikgu tentang handphone yang dibawa oleh geng terbabit.

Oleh kerana tidak puas hati, geng ini memukul mangsa dengan begitu teruk dan tanpa belas kasihan. Pelajar bernama Munir Ismail merupakan suspek utama kes buli di SMK Tun Hussein Onn. Ini adalah suspek yang memukul pelajar tersebut dalam klip video yang disebarkan.

Kes pukul dalam kelas. Wajar disebarkan hingga mereka yg terlibat dapat ditangkap. Keselamatan anak2 di sekolah harus jadi keutamaan, disiplin tidak boleh dikompromi. 3 org pukul seorang yg dikatakan Ketua Kelas.


Walau apapun alasan, tindakan tersebut adalah salah kerana memukul pelajar lain. Pihak polis telah pun mengambil alih kes buli tersebut dan semoga hukuman setimpal dikenakan kepada pelajar terbabit.

Gambar Munir Ismail Pembuli Atau Suspek Utama

Video di bawah Bukti Menunjukkan Budak2 ini memukul ketua kelas mereka beramai ramai::Ini pengajaran kpd semua murid sekolah
1. Jangan membuli
2. Kelas tempat belajar bukan gelanggang gusti, 
3. Nak gaduh one by one, jgn jd pengecut, 
4. Kalau buli jgn rakam, kalau rakam jgn upload ke youtube.
13 comments