Pencarian Bloglist Februari 2013 . Just Leave Your Link Kat komen !!


Salam


Dukacita dimaklumkan bahawa uzu lama dah tak nampak new feeds blog korang kat Dashboard.
Entah la nape. Entah apa masalah sebenarnya.

Uzu pun macam Innanie jugak. Buka blog kawan uzu nak tgh Dashboard dia, dari sana lah uzu blogwalking.
Kesian kan? Sila la bersimpati kat uzu. Hehehe ^^

So uzu pun tengah nak kumpul-II bloglist untuk mudahkan uzu berblogwalking.

Uzu nak 30 link blog sahaja. Uzu akan pilih yang aktif-II ja.
Yang tak update-II tu, susah lah nak buat bloglist. Takde fungsi korang ade kat bloglist tapi tak ber-update.

Kalau ramai maybe uzu update bloglist lagi ramai lah.
Macam Kak Shida punya bloglist. Kekadang uzu berblogwalking guna bloglist Shida ja. Oh sedih.
Bocor rahsia :)

So, korang just letak link blog kat komen ni. Tu ja :)

Heheh Thanks semua. Salam


56 comments