Apa Itu Komli? Yang Pasti Komli Masyuk Dari Nuffnang


Salam

Uzu yakin ramai blogger tahu pasal Komli. Uzu pun baru tau pasal Komli ni.
Korang tau tak Komli ni apa? Meh nak explain secara ringkas.



Komli ni syarikat pengiklanan macam Nuffnang lah jugak yang kena boh kat blog.
Mostly blogger semua pasang iklan nuffnang kat blog. Betul tak?
Macma tu la jugak dgn Komli ni ..Komli ni of coz masyuk gila daripada nuffnang.

Uzu 3 tahun berblog kan, tak pernah cashout nuffnang langsung.
Sedih gila tengok earning sikit ja naik, so uzu ambik alternatif lain iaitu pasang Komli kat blog.

Komli ni actually pengiklanan International, so dia da masyuk sikit dari nuffnang yang kedekut gila rasa =.'=

Tapi Komli ni tuk blog yang ada traffic tinggi lah. Uzu tak tahu lak details Komli ni camne traffic dia nak,
sebab uzu pun baru pasang jugak. Tanya-II kat blogger lain pasal Komli,
Uzu tau sikit ja.

Kalau nak tau blog korang layak apply Komli ke tak, korang sign up je. Pihak Komli akan maklum balas melalui email yang mana blog korang layak ke tak boh Komli.

Komli bayar direct bank in kot mengikut sumber and dia byr dalam USD.

Ok kalau korang nak tau macam mana nak daftar Komli, haaa nanti uzu update eh :)
Tunggu petang-II sikit update. Tunggu tau !!

k bye Salam

p/s : Yang ada pengalaman pasal komli, boleh konsikan kat ruangan komen :)





37 comments