Tempat Menarik Di Setia Alam : Eco Ardense Setia Alam


Tempat Menarik Di Setia Alam : Eco Ardense Setia Alam | Salam. Mula-mula datang memang tak nampak kat mana. Sebab uzu waze Eco Park Setia Alam. Dia tak bawak uzu ke tempat tu.. Terpaksa uzu u-turn semula then cari kat mana lokasi sebenar. Kalau ikutkan, kalau waze Eco Ardense Park Shah Alam, susah nak jumpa. So korang waze je : Eco Ardense , haa dah sampai.. Tempat tu betul-betul selepas tol . Belah kiri... Akan nampak satu lot Jaya Grocer . Parking kat depan Jaya Grocer tu.. Pastu akan nampak lah Eco Ardense ni kat belah kanan :)













Bagi uzu, tempat ni cantik sangat-sangat ! Uzu suka lepak kat sini.. Sapa yang suka ambik gambar tu hehe macam uzu, dah dapat gambar untuk ootd dah happy sangat-sangat! Janji tempat baru. Hihi . Sini tak besar sangat so dont expect too much.. Apa pun hihi sila bawa makanan ye. Makanan sini mahal-mahal.. Uzu nak lepak makan pun tak jadi.. Lepak minum je. Itu pun harga jus yang uzu minum dapat RM10 macam tu. Haa bayangkan kalau 6 orang. dah berapa.. Pastu tak sedap. Serius huhuhuhu kecewa order makanan kat sini :(  Makanan je spoil. Yang lain ok. Hehehe.. :)

Tiket Masuk : FREE

Waze : Eco Ardense

7 comments