Jom Blogwalking ! Tinggalkan Link Blog Anda !

Jom Blogwalking ! Tinggalkan Link Blog Anda ! | Salam. hari ni uzu MC .. Duduk diam-diam kat bilik hostel sambil menikmati cuti yang pendek ni. Al-maklumlah, uzu kan busy memanjang je .. Waktu office hour uzu ada class. Malamnya kekadang ada event. Sabtu ahad pun konfem ada event. Uzu akan penuhkan hujung minggu dengan event. Tu yang  serius penat sangat-sangat. Takde masa nak cuti. Nasib baiklah dapat MC semalam kat Klinik.. Dah terlali sibuk akhirnya jatuh sakit juga. Uhukk..

Ok btw uzu tengah bosan ni.. Lama tak follow memollow blog. Kekadang tu ada yang tak sempat nak follow, so ni lah masanya. Hihihi..Uzu pun bosan kat bilik ha... Lagi pun serius rindu nak blogwalking.

so, jom kita blogwalking !! Tinggalkan link blog anda di ruangan komen entry ni tau! Uzu kan follow korang berdasarkan komen kat bawah ye. KIta buat dalam tempih 24 jam je. Hihi.. JOm kita sesama rapatkan ukhwah. Acewahh. K bye salam :)

p/s : Nanti uzu akan update senarai peserta

167 comments