Disebalik Tabir Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari

 As-Salam

Disebalik Tabir Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari | Seawal pagi lagi uzu dan fatin orang yang pertama datang ke Studio. Nasib baik studio kat Setapak je. Hihi.

Bila dah datang tu, semua dengan Make Up Artist masing2 mencantikkan diri. Lawa sungguh lah kami kelmarin. Suka tengok geng2 lain kena mekap. So lovelyy .. MUA uzu pulak boleh baca entry ini .


 
Banyak sangat gambar kami kelmarin sampai tak taw nak upload yang mana 1. hihi. Rindu sangat saat-sat indah kebahagian yang terserlah dimuka memasing. Apa tak nye, seronok berkumpul ni. Semua kepala sengal ! Semuaa dah macam keluarga masing-masing :)

Ada yang flight dari Kelantan, abam Eraz Fadli , datang dari Johor , Mawar Biru (Lisa) dan ada yang datang Penang , Faizal Fredley .. Terharu tak? Gilaaaa tak terharu.. Sanggup tau diorang datang. Tiket flight tu mahai..hmm..

Yang penting sekali, terima kasih kepada Mycreativepixel studio yang sponser studio untuk photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari dan Cosmoderm selaku penaja utama #kelabbloggerbenashaari. 

Terima kasih juga buat penaja untuk photoshoot kami kelmarin, Shawl by Tya Salmid , Pin Hijab by Dania Facon, Make up Artist @shazaamalina @wiidaribbon  @etty_garib @yanneskay .

p/s : Nanti bila gambar photoshoot kami dah keluar, uzu update lagi eh !! Salam :)

12 comments