Pakej Percutian Bajet Ke Bandung, Indonesia

As-Salam


Pakej Percutian Bajet Ke Bandung, Indonesia | Ada sapa kaki travel tak sini macam uzu? Heheh uzu bab jejalan ni, uzu suka gila. Best wooo .

Trip ke bandung bukan tahun ni tau ! Tahun depan..bulan januari. so korang baca details kat bawah ni dulu ye..

Trip ke Bandung, Indonesia
19 - 24 January 2015
6 Day 5 Night
RM 1300/person

Pakej ni termasuk :
Return flight ticket
Hotel 3star or similar with breakfast 
Tour with tourists fee included
*lunch n dinner not provided 
*beg allowance not provided

So kalau ada sesiapa tak mampu nak bayar sekaligus, boleh bayar beransur-ansur, mudah kan? Takde lah rasa terbeban sikit.

Fees structure :
1st payment RM 600 before 30 September 
2nd payment RM 200 before 30 October 
3rd payment RM 200 before 30 November 
4th payment RM 300 before 30 December

Ada sesiapa nak join sekali, bolehlah  PM kazen uzu ni, Yazid Izzat . Dia memang selalu arrange trip murah, trip bajet ni.. Ari tu uzu p USS, uzu p under dia juga.. Senang bila berurusan dengan orang yang kita kenal. Hehe. Uzu pun InsyaAllah pegi. Siapa nak join? Jom pegi sama !!

16 comments