Tips Cara Masuk Utusan Malaysia, Remaja & Harian Metro

As-Salam

Ramai blogger yang bertanya, macam mana caranya masuk paper ni. Apa yang perlu kita buat ?
Apa yang perlu ada tuk masuk paper tu . Caranya mudah.. Email ja pihak tersebut.

Utusan Malaysia (Ruangan Blogger Pilihan)
Email : azrinmuhammad88@gmail.com

Remaja
Boleh pm kat page diorang . Dah hilang email address remaja.

Harian Metro
Yang ni takleh nak tolong sebab memang diorang kol sendiri.

So korang email/pm pihak mereka yang mana korang berminat nak masuk paper then bagitau la serba sedikit tentang blog anda. InsyaAllah, kalau dah mencuba, kalau ada rezeki, pasti diorang balas :)

So macam tu lah. try je. Kot lah dapat kan. Hehe.
k lah. Assalamualaikum. Good luck !

p/s : Jom baca uzu dalam media cetak . Uzu tak tumpang femes sesiapa nak masuk paper. Usaha sendiri email email n email . Yang lelain tu mmg diorang call sendiri . Haa so mulut jangan cabul. Salam.


23 comments