Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

As-Salam

Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 | Terima kasih yang sudi join Senarai Pemenang Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2 yang uzu anjurkan selama seminggu yang telah pun mendapat sambutan seperti biasa. Alhamdulillah. Terima kasih sangat-II. So, Jom kita tengok sapa yang menang!! Sila rujuk no peserta anda di SINI.

Top Referral
- 11
(Refer google analytic)

Cash RM50 x 6

1. 231
2.  137
3. 70
4. 3
5. 33
6.  128

Tahniah kepada yang menang !! Dan yang tak menang tu, cuba lah nasib anda join next giveaway yang uzu akan anjurkan nanti. Rezeki kalau tak usaha, mana nak tahu kan. Hehe . So macam biasa, kepada yang tak menang-menang lagi tu, InsyaAllah akan ada Mini GA lagi.. Nantikan.. Kepada yang menang, sila hantar details anda di page uzu dengan segera ye beserta details d bawah :

Pemenang Cash RM50 
Nama : 
No Acc :
Jenis Bank :
Email :

Once again.. Tahniah semua yang menang !
p/s : Siapa nak jadi sponser Mini GA Cash RM50 part #3 akan datang , boleh PM me. Thank you :)


28 comments