Jom Cuba Produk Kecantikan D'Hati Beauty Care ! Sangat Berkesan !!D'Hati Beauty Care merupakan produk kecantikan 3 dalam 1 yang dirumus khas dari sumber semulajadi untuk rawatan kulit wajah yang ringkas bagi menyerlahkan kecantikan semulajadi. 

Bertindak merawat dan melindungi kulit wajah dengan meningkatkan metabolisma kulit, menjana sel2 baru, melambatkan proses penuaan, mengurangkan garis2 halus, menegangkan kulit dan mengekalkan kelembapan semulajadi. 

Ia terbukti berkesan untuk semua jenis kulit. Hanya dengan 3 langkah yang ringkas kulit wajah akan tampak muda, cantik, lembut, cerah, bersih dan berseri tanpa cela. 

Setiap set mengandungi:

1. Sabun Bio Cerah D'Hati Beauty Care
Dirumus dari bahan semulajadi dan mengandungi Vitamin E. Ia bertindak sebagai pembersih kulit wajah dengan meningkatkan metabolisme kulit, memelihara dan melindungi kulit daripada penuaan, mengurangkan bintik2 hitam, jeragat dan jerawat. 

Ia juga membantu melembutkan, mencerahkan, meningkatkan keanjalan kulit serta mengekalkan kelembapan semulajadi untuk rasa segar, licin, lembut, bersih, cerah dan tampak berseri. 

2. Krim Siang D'Hati Beauty Care
Dirumus dari bahan semulajadi yang bertindak melindungi kulit dari cahaya UV, melembapkan dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Krim Malam D'Hati Beauty Care
Dirumus dari bahan semulajadi dengan bantuan Vitamin E untuk merawat kulit dengan menghilangkan jerawat, jeragat, garis2 halus, mengecilkan pori2 kulit, melembutkan, mencerahkan dan menjadikan kulit tampak muda berseri semulajadi tanpa cela.

Terdapat 2 set yang ditawarkan :

1. Set Besar


2. Set KecilInfo lanjut dan pembelian , layari laman web www.dhatibeautycare.com

0 comments