Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih

Giveaway April RM600 by Emas Putih | Salam. Baru umum GA dah buat GA baru. Happy sebab ada yang sudi sponser untuk GA kali ini. Ianya sponser dari satu syarikat tu. Alaaa nanti lah bagitau. Hehe apa pun thanks tau. Terharu sobs sobs.

Giveaway kali ni lain dari pada yang lain, takde follow memolow sponser, tapi nak suh korang mengundi uzu je setiap hari sehingga 27 April 2016. 

Caranya mudah. Setiap hari korang kena undi uzu guna 3 akaun, guna FB, guna twitter dan guna Gmail. Sekarang  kan blogger mesti ada FB, mesti ada Twitter dan Gmail. Kalau takde, depand lah nak nak hadiah macam mana kat bawah. Uzu akan buat penilaian berdasarkan pengundian korang setiap hari.

Sesiapa yang join lambat uzu terima juga tapi uzu akan kira 10 hari undian baru valid. Maksudnya dia tak perasan GA tu berlangsung, lepas seminggu baru  perasan, boleh join juga , uzu kan buat penilaian undian lebih dari 10 undian uzu terima. Gituu. Maksudnya, semua boleh join. Hehe ^^v
Hadiah
RM300 x 1 = tuk yang setiap hari undi guna 3 akaun
RM200 x 1 = untuk yang rajin undi guna 2 akaun
RM50 x 2 = bagi yang undi lebih 15 hari/15 undian

Start : 5 April - 30 April 2016

Syarat  :
1. Buat 1 entry yang bertajuk Giveaway April Cash RM600 by Emas Putih
2. Copy code dibawah dan paste diruangan HTML dan publish !
        
3. Setiap hari kena undi uzu di Website ni http://apo.mstar.com.my/undi.aspx  bermula hari ini.
4. Log masuk via Facebook dan undi. Logout. Pastu Log masuk via Twitter dan undi, Logout. Last sekali Log masuk via Gmail dan undi. 3 undi sehari tuk setiap orang. (Log Masuk di sebelah atas kanan)
5. Scrolldown kategori uzu no.15 - Blog Pilihan Online .
3. Cari nama Emas Putih dan Undi

5. Kalau dah siap undi, sila komen setiap kali lepas mengundi , setiap hari kena bgtau dah undi Done Undi - Tarikh - Link Etry Blog -Undi guna brpa acc? Guna apa? di ruangan komen entry ini.  Contoh : Done Undi - 06/4 - http://www.kisahemasputih.com/GAAPRIL2016 guna 3 akaun (fb/gmail/twitter) / 2 akaun /1 akaun

Senang kan? Senang je u olls. Kalau takde twitter , p lah buat. Hehehe. Kalau takde gmail. P lah buat. Kalau takde juga, pinjam sedara sepupu sepapat. Gituuu. Nak cash kan? Sila lah mengundi! Thanks korang. Good luck !

411 comments