Segmen 24 Jam Cash RM100 by Emas Putih !

Segmen 24 Jam Cash RM100 ! | Salam. Pada yang sedia maklum, ini adalah hari terakhir sesi mengundi, so uzu dan buat segmen 24 jam untuk pembaca blog uzu. Uzu nak buat segmen selama 24 jam je.

Memandangkan singkat je masa, uzu nak tawar RM100(thanks sponser) kepada pengundi bertuah uzu hari ni. Cara-cara mengundi ialah :

1. Pergi laman web http://bit.ly/1PBqySS .
2.  Login dulu kat button facebook ( Login with Facebook) kat sebelah kanan.
3. Confirm email ( Masukkan email facebook korang)
4. Undi uzu kat kategori MOST ENGAGING BLOG.
5. Pilih nama link blog uzu www.kisahemasputih.com di no pertama
6. Tekan Vote. Kalau botton dah kaler merah maknanya dah vote.

Ok kalau dah vote, korang just komen kat ruangan komen entry ni bagitau korang dah komen dan sertakan sekali link blog korang. Uzu harap semua kat sini jujur ye mengundi betul2. So itu lah je lah. Hehe Thanks dan salam :)

41 comments